Retourneren en annuleren:

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien KDB Security reeds een betaling van u heeft ontvangen dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (dit geldt alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Retourneren

U als particuliere koper heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van reden het product te retourneren. De afkoelingsperiode gaat in op de dag van levering. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. Het product kan alleen (voor zover redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking geretourneerd worden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. KDB Security zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Voor de verzendkosten geldt in dit geval geen restitutie.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen (voor zover mogelijk) in uw account aangevraagd te worden via onze webshop zodat wij alle gegevens hebben om de retour zo snel mogelijk te verwerken.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij ook uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer wat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan KDB Security heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u geretourneerd.

Retouradres:

KDB Security
Botermakerses 23
7721KC Dalfsen