Zelf installeren:

Veel van onze systemen zijn eenvoudig zelf te installeren.

Alle camerasystemen zijn plug and play en er is enkel een UTP bekabel benodigd tussen de camera en het NVR systeem. Door de installatie zelf uit te voeren bespaart u monteurskosten en zal u aanzienlijk minder betalen! Uiteraard begrijpen wij dat er vragen kunnen ontstaan hiervoor bieden wij u kosteloze ondersteuning aan in de eerste maand na aanschaf. 

Voor meer informatie voor ondersteuning op afstand kan u kijken bij "helpdesk"
Combinatie installatie service:

U kunt er ook voor kiezen om zelf eventuele bekabeling aan te leggen. Door dit zelf te doen heeft de monteur minder werk en zullen de uiteindelijke installatiekosten lager zijn. De monteur zal zorg dragen voor installatie van de camera's en/ of componenten en eventuele installatie en uitleg van software.
Complete installatie:

Heeft u onvoldoende tijd of kennis om uw camerasysteem zelf te monteren, dan voeren wij de installatie volledig uit en heeft u hier geen omkijken meer naar! Het beveiligingssysteem wordt kant-en-klaar opgeleverd waarbij de monteur de werking en bediening van het systeem uitlegt. Na oplevering bent u verzekerd van een correct werkend systeem.
Offerte aanvragen:

Als u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen dan is dit zeker mogelijk.

U kan ons via de live chat benaderen of ons een e-mail sturen naar: info@kdbsecurity.nl

Tevens kan u ons bereiken op telefoonnummer: 085 065 74 60