Hikvision DS-2DF8236IV-AEL Bekijk groter

Hikvision DS-2DF8236IV-AEL

Nieuw product

2MP Lightfighter PTZ, Full HD 36x optische zoom, Ultra-lage verlichting 140dB True WDR, 200m IR, IRL Hi-PoE / 24VAC voeding, Smart functionaliteit onboard
Maak HIER  een klantaccount aan en vraag live aan ons de beste prijs!

Meer details

€ 4.195,00 incl. btw

Datasheet

model camera:Pan-Tilt-Zoom dome
resolutie camera:2MP
kijkafstand:vanaf 100 meter
lensgrootte:varifocale zoom anders
infrarood nachtzicht:Ja
video compressie:H.264 (+)
type connectie:Bekabeld
gebruik:Binnen / Buiten
merk:Hikvision

Meer informatie

De Hikvision Lightfighter PTZ-camera's zijn in staat om hoge kwaliteit beelden weer te geven bij omstandigheden met extreem tegenlicht, en geeft beelden met een kwaliteit van 2MP. Hiertoe is hij instaat vanwege de aanwezigheid van en driedubbele shutter, ook wel True WDR (140dB) genoemd. Met de 36X optische zoom Day / Night-lens, de camera biedt meer details over uitgestrekte gebieden. Uniek aan deze PTZ camera is dat hij 20 graden door zijn horizontale as kan draaien, waardoor ook in de ingezoomde stand de PTZ nog omhoog kan draaien om de optimale beelden te geven.

De Lightfighter PTZ-camera beschikt ook over een brede waaier van slimme functies, zoals gezichtsherkenning, inbraakdetectie, crossline-detectie. Deze eigenschappen worden gecombineerd met de slimme tracking, hetgeen de camera in staat stelt om elke geleidelijk bewegend object op te sporen en te volgen. Smart Anti-mist en EIS (Electronic Image Stabilization) worden verder gebruikt om de beeldkwaliteit in uitdagende omstandigheden te verbeteren. De Lightfighter Smart PTZ opent nieuwe mogelijkheden voor de 24-uurs cameratoezicht.